Lanidor, unul dintre cei mai mari retaileri portughezi de haine pentru femei, intra pe piata din Romania cu brandul LA Woman, investitia depasind 100.000 de euro.

Potrivit site-ului companiei, investitia intr-o franciza Lanidor este de minim 100.000 de euro. In Romania, brandul este detinut de firma QAZ Fashion Retail, care isi propune sa deschida cel putin doua magazine pe an.

Primul magazin va fi deschis in centrul comercial Park Lake, in septembrie. Magazinul va avea o suprafata de 125 mp.

Retailerul Lanidor a fost fondat in 1966, in Portugalia, si face parte din grupul cu acelasi nume, grup care mai detine brandurile Globe (brand de lux, lansat in Spania si achizitionat ulterior de compania portugheza), Quebramar (linie de imbracaminte men’s casual, actualmente avand si o linie pentru femei), Casa Batalha (brand de accesorii, cel mai vechi din Portugalia, datand din 1635) si Companhia do Campo (brand home decor). In toti acesti ani, Lanidor a dezvoltat sapte concepte: LA Woman, LA Kids & Junior (imbracaminte pentru copii cu varsta intre trei luni si 12 ani), LA Accessories (accesorii), LA Caffe (lant de cafenele si restaurante), LA Outlet, LA Shop Online (disponibil pentru comenzi inclusiv din Romania) si LA Eyewear.

La nivel international, Lanidor este prezent in zece tari, atat din interiorul Uniunii Europene dar si din afara continentului, Romania fiind cea de-a 11-a tara in care brandul va fi disponibil. Brandul vizeaza in prima parte a anului intrarea pe piete precum Dubai si Arabia Saudita.

Citeste si:
Programul de Paste al magazinelor si mall-urilor
Programul de Paste al...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Programul mall-urilor din Bucuresti de Paste