Posta Romana face o miscare revolutionara... cu 20 de ani intarziere: Vrea sa aduca ATM-uri in sucursale

Posta Romana a anuntat astazi, 10 noiembrie, o initiativa cu adevarat revolutionara, dar nu pentru mileniul acesta, ci pentru cel trecut. Initiativa consta intr-o invitatie adresata bancilor, prin care le propune sa instaleze ATM-uri in oficiile postale din zona urbana, dar nu oricum, ci dupa "o negociere a conditiilor de colaborare".

"Compania a trimis invitatii catre societatile bancare care activeaza pe toata piata din Romania, iar conditiile de colaborare urmeaza sa fie stabilite in baza unor negocieri ulterioare", se arata intr-un comunciat de presa emis de catre compania statului in care mai declara ca "vine in sprijinul clientilor prin diversificarea activitatii si a serviciilor oferite".

Totusi, de masura revolutionara nu ar urma sa beneficieze toti romanii din mediul urban, deoarece reprezentantii Postei declara ca va avea loc o selectie a oficiilor in care se vor instala ATM-uri. Aceasta initiativa vine dupa ce, in vara anului acesta, compania statului a anuntat ca in 2018 vor introduce plata cu cardul.

Potrivit ministerului de resort, in bugetul MCSI pe 2017 sunt prevazute credite in suma de 170 de milioane de lei pentru capitalizarea Postei Romane, ca aport al statului, proportional cu cota de participare detinuta, iar ceilalti actionari pot participa la majorarea capitalului social proportional cu propria cota de participare.

Sursa foto: Posta Romana

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri