Compania Edenred a emis peste 15.000 de carduri pentru gestiunea cheltuielilor profesionale in doi ani de la lansarea in Romania a platformei Spendeo, prima solutie completa pentru optimizarea cheltuielilor de afaceri din cadrul companiilor, prin implementarea decontului digital.

In cei 2 ani de la lansare, peste 200 de companii au implementat solutia de decont digital, care a permis optimizarea costurilor si obtinerea unui control sporit asupra cheltuielilor efectuate de catre angajati. In perioada aprilie 2017 – aprilie 2018, volumul total rulat prin cardurile preplatite Spendeo a ajuns la peste 20.000.000 de lei si 70.000 de tranzactii, in crestere semnificativa fata de primul an pe piata. Dintre aceste tranzactii, 70% au fost realizate in Romania, iar restul in strainatate - in Uniunea Europeana, Marea Britanie, Statele Unite, Rusia si China.

Solutiile pentru managementul cheltuielilor profesionale reprezinta una dintre liniile de business importante pentru Edenred la nivel global. In Romania, in doar doi ani de la lansarea solutiei, am emis deja peste 15.000 de carduri, pentru 200 de companii. Spendeo este o solutie care se adapteaza oricarei companii si a fost implementata cu succes atat pentru companiile care vor sa simplifice procesul de decont, cat si pentru companii ai caror colaboratori efectueaza cheltuieli in interes de serviciu (avocati, contabili, auditori, agenti de asigurari, agenti de vanzari externalizati etc) sau de companii care ofera diverse fonduri sub forma de avans catre beneficiari (companii de asigurari – pentru plati aferente daunelor sau cheltuielilor medicale ale asiguratilor etc). Pentru anul 2018, estimam o crestere de 20% a volumului total de tranzactii derulate prin cardurile Spendeo by Edenred

Dana Sintejudean, Director General Edenred Romania si Moldova

Solutia Spendeo by Edenred este formata dintr-o platforma web pentru companii, conectata cu carduri preplatite Edenred, care sunt dezvoltate sub licenta Mastercard. Spendeo by Edenred este un card de plata, securizat cu cip si cod PIN si permite utilizatorilor sa efectueze plati contactless si retrageri de la ATM la nivel international.

Prin platforma online Spendeo by Edenred, companiile pot aproba cheltuielile in interes de serviciu ale angajatilor, pot face transferuri instant de fonduri catre cardurile acestora, pot comanda carduri noi sau aloca catre alti utilizatori cardurile existente. Un avantaj notabil pentru angajatori este ca pot stabili diverse limite in utilizarea cardurilor, precum utilizarea cardurilor doar la anumite categorii de comercianti, limitarea sau blocarea retragerii de numerar de la bancomat sau restrictii pentru anumite intervale orare, in functie de nevoile si politica fiecarei societati.

In Romania, Edenred deserveste peste 35.000 de companii-client si un milion de utilizatori pentru tichete si carduri de masa Ticket Restaurant, tichete cadou, carduri cadou, tichete de cresa, vouchere de vacanta, tichete sociale, precum si carduri preplatite pentru cheltuieli de afaceri. Compania a inregistrat un volum emis de peste 26 de miliarde de euro anual, la nivel mondial.

Citeste si: Principiile de management ale unui CEO care conduce un business de 20 de miliarde de euro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri