Grupul City Grill redeschide pe 1 Mai fosta berarie artizanala Becker Brau, aducand astfel o contributie importanta la dezvoltarea unui nou pol gastronomic in Capitala, in zona Rahova –Uranus. Investitia totala s-a ridicat la peste 500.000 de euro si face parte din planul de extindere a grupului cu restaurante in cladiri de prestigiu.

"Becker Brau este situat intr-o zona care devine usor un adevarat pol gastronomic al Capitalei. Vedem un potential foarte mare de atragere a publicului aici, atat public bucurestean, caruia ii este familiar, dar si turisti care vor sa ia pulsul zonelor centrale cu istorie ale orasului. Cu siguranta, restaurantul operat de Hanu’ Berarilor va contribui la dezvoltarea acestei zone, care isi poate recapata farmecul", a declarat Daniel Mischie, CEO Grup City Grill.

Noul restaurant va functiona incepand din 1 Mai cu o echipa de 100 persoane si poate gazdui pana la 500 de clienti.

Clientii fideli ai restaurantelor din Grupul City Grill vor recunoaste la Becker Brau retetele din meniul berariei gastronomice Hanu’ Berarilor.

"Fripturile si preparatele gatite sunt preferate de 65%, respectiv 60% dintre cei care iau masa in oras. Iar meniul nostru de la Becker va cuprinde o varietate de astfel de preparate. Becker Brau devine berarie gastronomica, adica acel loc special in care poti imbina experienta si atmosfera dintr-o berarie, cu placerea unor mancaruri savuroase dintr-un restaurant traditional romanesc. Desigur ca nu putea lipsi berea Becker Brau, produsa pentru prima data aici in 1996, dar nici concepte moderne de bere la halba, precum Ursus Tank. Adaugam atmosfera, serviciile foarte bune si buna dispozitie si avem ingredientele pentru a crea o noua destinatie pe harta orasului", a mai spus Daniel Mischie.

Restaurantul Becker Brau este situat pe Calea Rahovei, in incinta fostei fabrici de bere din cartierul Uranus. In 1996, Becker Brau, deschisa de Christian Becker, devenea prima si singura berarie cu bere craft din Bucuresti. De la inceput, berea artizanala produsa aici a combinat reteta germana de la 1516 cu tehnica moderna obtinand astfel o bere 100% naturala, fara aditivi, nepasteurizata.

Intrata intr-un con de umbra in ultimii ani, beraria a fost preluata de Grupul City Grill si va fi redeschisa publicului larg pe 1 Mai, dupa finalizarea procesului de renovare si reamenajare. Deschiderea este parte din proiectul de extindere a portofoliului de restaurante din Grupul City Grill, care vizeaza cladiri cu notorietate, istorie sau incarcatura emotionala pentru public, in Bucuresti si orase mari din tara.

Afaceri in crestere si planuri de extindere

Bugetul total alocat de Grupul City Grill pentru investitii in 2019 se situeaza la peste 3,5 milioane euro. Planul de extindere al grupului este sprijinit si de rezultatele financiare ale primelor trei luni ale lui 2019. Astfel, primul trimestru s-a incheiat cu o cifra de afaceri de 7,5 milioane de euro, in crestere cu aproape 20% fata de perioada similara din 2018.

In 2018, Grupul City Grill a ajuns, in 2018, la o cifra de afaceri de 37,7 milioane de euro, cu o crestere de 11% fata de anul precedent. Valoarea investitiilor din 2018 s-a ridicat la 2,3 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri