Incepand de astazi, clujenii pot sa isi faca cumparaturile mai usor si mai repede, fiindca produse din Kaufland sunt acum disponibile si in aplicatia de livrari la domiciliu Glovo in Cluj-Napoca.


Astfel, Cluj-Napoca este al doilea oras in care Glovo si Kaufland dezvolta parteneriatul de livrari la domiciliu, lansat in urma cu o luna in Bucuresti. Serviciul Glovo este disponibil in Cluj-Napoca din luna februarie a acestui an si s-a extins rapid.

Prin serviciul de livrare rapida prin Glovo, clujenii vor primi acasa sau la birou produse alimentare sau nealimentare de pe lista de cumparaturi, exclusiv din hipermarketurile Kaufland Romania.

Companiile analizeaza posibilitatea extinderii serviciuliu si in alte orase ale tarii.

In Cluj, curierii Glovo asigura livrari rapide la domiciliu prin intermediul a doua magazine Kaufland: Manastur si Gheorghieni.

Sortimentul disponibil in prezent cuprinde peste 1300 de articole din categoriile:

  • Legume si fructe
  • Carne, mezeluri si produse congelate;
  • Lactate, branzeturi si oua;
  • Cafea, paine si produse pentru mic-dejun;
  • Alimente de baza;
  • Dulciuri si snackuri;
  • Bauturi;
  • Cosmetice, produse pentru igiena personala si produse pentru copii;
  • Produse non-alimentare si produse de curatenie;
  • Hrana pentru animale.

Glovo este aplicatia care livreaza orice, oriunde folosind in mare parte o flota de curieri cu mijloace de transport sustenabile, precum biciclete si scutere. Astfel, limita maxima a cumparaturilor care poate fi transportata in acest moment de curierii Glovo este de 9 kilograme per livrare.

"Parteneriatul cu Glovo a pornit din dorinta de a le oferi clientilor solutii rapide, confortabile, adaptate stilului de viata modern. Proiectul lansat la Bucuresti a fost un prim pas facut pentru a pune la dispozitie un serviciu de livrare, acasa sau la birou. Datorita succesului din aceasta etapa, iata ca dupa numai o luna extindem parteneriatul si la Cluj-Napoca”, declara Valer Hancas, Director Comunicare & Public Affairs Kaufland Romania.

Serviciul Glovo este disponibil online pe glovoapp.com/ro, iar aplicatia mobila poate fi descarcata gratuit din AppStore sau GooglePlay. In prezent, Glovo face livrari in Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj, Brasov, Timisoara si Craiova.

Cum puteti primi acasa cumparaturile de la Kaufland?

  • Descarcati aplicatia Glovo sau intra pe site
  • Faceti cont
  • Alegeti ce vreti sa cumparati in sectiunea Kaufland
  • Plasati comanda
  • Achitati direct din aplicatie sau la livrare

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine in 8 tari si o retea de 126 de magazine in Romania.

Lansat in 2015 in Spania, Glovo este un start-up care livreaza orice, oriunde, oricand – de la produse din hipermarket, din farmacie, mancare de la restaurant, cadouri, flori, preia obiecte dintr-un loc in altul si efectueaza curierat pentru diverse colete de dimensiuni reduse. Serviciul s-a lansat in Romania in 2018 si este deja printre cele mai populare servicii de livrare prin sistemul de sharing economy. Glovo este disponibil la nivel international in 24 de tari precum Spania, Franta, Argentina, Maroc, Kenia, Costa Rica, Turcia, Peru, Egipt, Georgia, Ecuador, Republica Dominicana, Uruguay, Ucraina.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri