Retailerul Profi a inchiriat 500 de metri patrati in zona comerciala a ansamblului rezidential Central District 4 Elemente, pentru o perioada de 15 ani.

Dezvoltatorul roman Forty Management a finalizat vanzarea celor 204 apartamente din Central District 4 Elemente. Dezvoltatorul negociaza in prezent inchirierea restului suprafetei comerciale ramase disponibile (900 de metri patrati) cu o serie de companii interesate.

„Dupa contractul semnat cu Profi, ce va lansa pentru prima data in Bucuresti un concept nou de magazin in aceasta locatie, ne dorim sa aducem in restul spatiului ramas un restaurant sau o clinica medicala. Credem ca restaurantul, impreuna cu un centru de evenimente ar fi cel mai potrivit, datorita densitatii mari de populatie din zona, care atinge 300.000 de oameni pe o distanta de 10 minute de mers in jurul proiectului. Intentia noastra este ca acest spatiu sa deserveasca comunitatea”, spune Lucian Azoitei, CEO Forty Management.

Proiectul mixt Central District 4 Elemente, amplasat la intersectia Bulevardului Fizicienilor cu Camil Ressu, are o componenta rezidentiala, cu 204 apartamente, si o componenta comerciala, cu 1.400 mp suprafata neta inchiriabila.

Ansamblul urmeaza sa fie livrat in al treilea trimestru din 2020.

Forty Management, companie controlata de Lucian Azoitei, are in lucru proiecte de 150.000 mp de spatii mixte - rezidential, comercial si office - pentru urmatorii trei ani, ce totalizeaza investitii totale de peste 140 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri