Compania de dezvoltare imobiliara Forty Management, fondata in 2015 de Lucian Azoitei si Tudor Baditescu, a vandut in acest an un numar de 175 de apartamente, care insumeaza o pondere de 80% din proiectul Central District 4 Elemente si 50% in Central District Viitorului 134, insumand venituri de 17,1 milioane de euro.

Cele doua proiecte, Central District 4 Elemente si Central District Viitorului 134 vor avea cumulat 234 de apartamente. Daca lucrarile de constructie pentru Central District 4 Elemente au inceput deja si apartamentele vor fi livrate in septembrie 2020, in cazul Central District Viitorului 134 dezvoltatorul se asteapta sa dea startul lucrarilor in ianuarie 2020 si sa le finalizeze in mai 2021.

Compania a inchiriat anul acesta 2.043 mp din zona comerciala a proiectelor Central District 4 Elemente si Central District Viitorului 134 dintr-un total disponibil de 2.787 mp. Forty Management mai arata ca se afla in discutii cu un investitor pentru achizitia ultimelor 43 de apartamente libere din Central District 4 Elemente, pentru rent&buy.

"Speram ca la inceputul anului viitor vom inchide complet vanzarile pentru Central District 4 Elemente, un proiect mixt cu 201 de apartamente, cu 9 luni inainte de finalizarea acestuia. La Central District Viitorului 134 am trecut deja de masa critica si avem feedback solid din partea clientilor interesati. Vom inchide vanzarile la mijlocul anului viitor, in acest ritm", spune Lucian Azoitei, CEO al Forty Management.

Forty Management a vandut si spatiile comerciale din Central District Viitorului134 si Central District Cuza99, ambele deja contractate spre inchiriere, cu o valoare de 1,1 milioane de euro. Dezvoltatorul Forty Management deja lucreaza la conceptele de dezvoltare pentru noi proiecte imobiliare amplasate in zona de nord a Bucurestiului si care vor fi lansate pe piata anul viitor.

Citeste si:
Primul "oras" nou construit dupa Revolutie, ajuns la 10.000 locuitori
Cosmopolis, primul "oras"...

Central District 4 Elemente este primul proiect rezidential din Romania cu cinema exterior si pista de alergare amenajate pe acoperis, iar Central District Viitorului 134 este primul proiect din centrul Bucurestiului, care faciliteaza rezidentilor accesul la un teren de tenis.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cat de scump este sa fii proprietar in Bucuresti in 2020?