Compania de dezvoltare imobiliara Forty Management, fondata in 2015 de Lucian Azoitei si Tudor Baditescu, a vandut in acest an un numar de 175 de apartamente, care insumeaza o pondere de 80% din proiectul Central District 4 Elemente si 50% in Central District Viitorului 134, insumand venituri de 17,1 milioane de euro.

Cele doua proiecte, Central District 4 Elemente si Central District Viitorului 134 vor avea cumulat 234 de apartamente. Daca lucrarile de constructie pentru Central District 4 Elemente au inceput deja si apartamentele vor fi livrate in septembrie 2020, in cazul Central District Viitorului 134 dezvoltatorul se asteapta sa dea startul lucrarilor in ianuarie 2020 si sa le finalizeze in mai 2021.

Compania a inchiriat anul acesta 2.043 mp din zona comerciala a proiectelor Central District 4 Elemente si Central District Viitorului 134 dintr-un total disponibil de 2.787 mp. Forty Management mai arata ca se afla in discutii cu un investitor pentru achizitia ultimelor 43 de apartamente libere din Central District 4 Elemente, pentru rent&buy.

"Speram ca la inceputul anului viitor vom inchide complet vanzarile pentru Central District 4 Elemente, un proiect mixt cu 201 de apartamente, cu 9 luni inainte de finalizarea acestuia. La Central District Viitorului 134 am trecut deja de masa critica si avem feedback solid din partea clientilor interesati. Vom inchide vanzarile la mijlocul anului viitor, in acest ritm", spune Lucian Azoitei, CEO al Forty Management.

Forty Management a vandut si spatiile comerciale din Central District Viitorului134 si Central District Cuza99, ambele deja contractate spre inchiriere, cu o valoare de 1,1 milioane de euro. Dezvoltatorul Forty Management deja lucreaza la conceptele de dezvoltare pentru noi proiecte imobiliare amplasate in zona de nord a Bucurestiului si care vor fi lansate pe piata anul viitor.

Central District 4 Elemente este primul proiect rezidential din Romania cu cinema exterior si pista de alergare amenajate pe acoperis, iar Central District Viitorului 134 este primul proiect din centrul Bucurestiului, care faciliteaza rezidentilor accesul la un teren de tenis.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri