Dezvoltatorul imobiliar Forty Management, controlat de Lucian Azoitei, a obtinut autorizatia si a dat startul lucrarilor de constructie la Central District 4 Elemente, un proiect rezidential dezvoltat pe un teren de 4.596 mp si care cuprinde 1.397 mp de spatii comerciale si doua blocuri a cate 11 etaje.

Zona rezidentiala insumeaza 192 de apartamente si 231 de locuri de parcare, avand un mix de garsoniere, apartamente de 2, 3 si 4 camere si 2 duplex-penthouse, fiecare cu terasa de 165 mp. Ana Hogea, director de vanzari, in cadrul Central District 4 Elemente, arata ca in prima luna de la listarea pe piata, dezvoltatorul a vandut deja un numar de 71 de apartamente, inclusiv cele doua penthouse-uri.

ReConstruct, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului imobiliar, ajunge in 2019 la cea de-a 5-a editie. Participa GRATUIT la eveniment, pe 17 si 18 aprilie, de la ora 9.00. Inscrie-te aici.

Proiectul va avea si o pista de alergare amenajata pe unul dintre blocuri si cinema in aer liber. De asemenea, "in prezent, avem deja semnat un contract de inchiriere pentru 50% din suprafata zonei comerciale, pentru 15 ani, iar pentru restul spatiului suntem in negocieri finale cu clienti din zona serviciilor" declara Lucian Azoitei, CEO, Forty Management.

Forty Management & Investments este o companie imobiliara care dezvolta proiecte rezidentiale sub marca Central District si proiecte comerciale sub brandul Trade District. Printre proiectele finalizate pana acum de Forty Management se numara Central District Polona25 si Central District Cuza99.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri