Forty Management a finalizat vanzarea tuturor apartamentelor incluse in proiectul rezidential Central District 4 Elemente din Titan cu sapte luni inainte de finalizarea ansamblului. Dezvoltatorul se pregateste sa inceapa luna urmatoare lucrarile de constructie pentru Central District Viitorului134.

Ultimele 35 de apartamente cu doua camere ar fi fost achizitionate de un grup de investitori, care a platit 3,4 milioane de euro pentru cele 35 de apartamente, solutia de mobilare oferita de Forty Management pentru acestea si 35 de locuri de parcare, potrivit companiei.

Central District 4 Elemente este un proiect mixed-use cu 204 apartmente si 1.500 mp de zona comerciala si va fi finalizat in toamna acestui an. "Vom demara si constructia Central District Viitorului134, un proiect boutique mixt, cu 1.000 mp de birouri si 33 de apartamente, contractat deja in proportie de 70%, si lucram la conceptele finale pentru inca doua proiecte exceptionale in zona de Nord a Bucurestiului, care vor stabili un nou etalon in dezvoltarea imobiliara sustenabila", spune Lucian Azoitei (foto), CEO Forty Management.

Lansat la sfarsitul anului 2018, Central District 4 Elemente este ansamblu rezidential care dispune de o pista de alergare pe acoperis si o zona de socializare cu barbeque si cinema exterior. Valoarea proiectului a fost de 22 de milioane de euro.

PUZ-ul pentru obtinerea autorizatiei de constructie a fost primit la inceputul anului 2019, iar in martie 2019 au inceput lucrarile de constructie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri