Forty Management a finalizat vanzarea tuturor apartamentelor incluse in proiectul rezidential Central District 4 Elemente din Titan cu sapte luni inainte de finalizarea ansamblului. Dezvoltatorul se pregateste sa inceapa luna urmatoare lucrarile de constructie pentru Central District Viitorului134.

Ultimele 35 de apartamente cu doua camere ar fi fost achizitionate de un grup de investitori, care a platit 3,4 milioane de euro pentru cele 35 de apartamente, solutia de mobilare oferita de Forty Management pentru acestea si 35 de locuri de parcare, potrivit companiei.

Central District 4 Elemente este un proiect mixed-use cu 204 apartmente si 1.500 mp de zona comerciala si va fi finalizat in toamna acestui an. "Vom demara si constructia Central District Viitorului134, un proiect boutique mixt, cu 1.000 mp de birouri si 33 de apartamente, contractat deja in proportie de 70%, si lucram la conceptele finale pentru inca doua proiecte exceptionale in zona de Nord a Bucurestiului, care vor stabili un nou etalon in dezvoltarea imobiliara sustenabila", spune Lucian Azoitei (foto), CEO Forty Management.

Lansat la sfarsitul anului 2018, Central District 4 Elemente este ansamblu rezidential care dispune de o pista de alergare pe acoperis si o zona de socializare cu barbeque si cinema exterior. Valoarea proiectului a fost de 22 de milioane de euro.

Retail jobs

PUZ-ul pentru obtinerea autorizatiei de constructie a fost primit la inceputul anului 2019, iar in martie 2019 au inceput lucrarile de constructie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri