Coronavirus | Penny Market dă asigurări că nu există probleme în aprovizionarea magazinelor

Penny Market asigură cumpărătorii că aprovizionarea magazinelor se desfășoară în condiții normale. Retailerul precizează că există o cerere în creștere pentru anumite produse, precum alimente de bază și alcool sanitar, iar furnizorii păstrează constant lanțul de aprovizionare în această perioadă, în care numărul infecțiilor cu Coronavirus este în creștere.

„În acest moment nu există probleme în aprovizionarea magazinelor noastre, întreaga echipă lucrează îndeaproape pentru a asigura necesarul de produse, suntem pregătiți pentru a face față solicitărilor pe care le primim din partea clienților noștri. Aprovizionarea magazinelor noastre se desfășoară în condiții normale. Monitorizăm în mod constant situația, am demarat deja măsuri de prevenție și suntem în permanență conectați la situația actuală din Europa. De asemenea, în cazul în care situația se va schimba, ne vom adapta și noi luând în considerare cererea clienților și recomandările autorităților”, se arată în răspunsul transmis de Penny Market la solicitarea wall-street.ro.

În comparație cu anii anteriori, în această perioadă, în care numărul infecțiilor cu Coronavirus crește, clienții cumpără mai multe alimente de bază și produse sanitare.

„Față de anii anteriori, suntem într-o perioadă de cerere crescută pentru anumite produse, însă împreună cu furnizorii noștri am păstrat constant lanțul de aprovizionare. În acest moment, întreaga echipă este pregătită să asigure necesarul de produse solicitat de clienții noștri. Am remarcat o cerere crescută față de aceeași perioadă a anului trecut la alimentele de bază, dar și la alcool sanitar sau alte produse de igienă. Având în vedere contextul creșterii de cereri față de perioade similare din anii trecuți, în anumite magazine am observat vânzări mai mari pentru produse precum geluri dezinfectante sau mănuși de unică folosință. În magazinele Penny Market nu se comercializează măști de protecție”, susține Penny.

Penny Market este conceptul grupului german REWE și unul dintre retailerii din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua Penny Market în România este alcătuită din 256 de magazine la nivel național și o echipă formată din peste 4.500 de angajați.

Citeste si:
Daniel Gross, CEO Penny România: Ne întoarcem încet la normal
Daniel Gross, CEO Penny...

Sursa foto: Penny Market
Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri