Energy Holding intentioneaza sa investeasca in productia de energie electrica, finantand constructia unei termocentrale proprii pe lignit
"Potrivit strategiei Societe Bancaire Privee, Energy Holding are planuri mari de investitii pentru viitor, cu precadere in productia de energie electrica", informeaza un comunicat de presa al Energy Holding. Ulterior, oficiali ai companiei au declarat pentru NewsIn ca furnizorul de electricitate pregateste "investitii serioase" in constructia ueni termocentrale pe lignit.

"In ultimele zile, Energy Holding este tinta unor atacuri care dauneaza grav activitatii companiei, precum si a actionarului majoritar, o banca renumita din Geneva. Societe Bancaire Privee este o societate listata la Bursa de Valori din Zurich si orice actiune declansata impotriva companiei Energy Holding este de natura sa afecteze evolutia cotatiilor bursiere ale SBP", mentioneaza comunicatul companiei.

Potrivit comunicatului, "orice asociere intre omul de afaceri Nicolae Buzaianu si Energy Holding este total eronata" pentru ca "incepand cu data de 15 iulie 2004, Nicolae Buzaianu nu mai are nicio legatura cu Energy Holding si Energy Consult SA (actionarul majoritar din acea perioada al Energy Holding), domnia sa renuntand atat la functiile, cat si la participatiile pe care le avea in aceste societati".

La finele lunii trecute, directorul general adjunct al Energy Holding, Corina Drumeanu, spunea ca societatea se aflam in stadiul de contractare a unei firme de consultanta, cu ajutorul careia sa elaboreze un studiu de fezabilitate pentru constructia unei termocentrale. Potrivit lui Drumeanu, Energy Holding va demara si proiecte de productie a energiei electrice din resurse regenerabile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri