Coronavirus| 20 de centre comerciale din România își modifică programul

NEPI Rockcastle, investitor și dezvoltator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est, anunță modificarea programului de funcționare a magazinelor din toate cele 20 de centre comerciale NEPI Rockcastle, în intervalul 10:00 – 21:00, în contextul ultimelor informații transmise de către autorități privind noile măsuri de limitare a răspândirii COVID-19.

Conform informațiilor apărute în spațiul public din partea autorităților, cât și ca răspuns din partea NEPI Rockcastle de implementare continuă în tot acest timp a măsurilor de siguranță necesare în toate centrele comerciale, compania întărește faptul că centrele comerciale sunt un mediu sigur si controlat din punct de vedere limitare și reducere a riscului de transmisie COVID-19.

Măsuri de protecție pentru limitarea COVID-19

Potrivit companiei, toți vizitatorii centrelor comerciale NEPI Rockcastle sunt obligați să poarte mască de protecție conform indicațiilor autorităților, aceștia fiind verificați atât la intrare, cât și în timpul vizitei în centrele comerciale și, implicit, în magazine.

În plus, compania își asumă în continuare sistemul prin care asigură distanțarea în centrele comerciale prin intermediul unui perimetru de 15 mp pentru o singură persoană, în incinta magazinelor, sau de 20 mp pentru o singură persoană, în spațiile comune (galerie, zone cu trafic intens etc). În aceste condiții, NEPI Rockcastle asigură spațiul necesar distanțării sociale.

De asemenea, compania anunță că aerul din centrele comerciale NEPI Rockcastle este filtrat si schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Citeste si:
Dan Barna: Pașaportul de vaccinare va apărea în mod organic
Dan Barna: Pașaportul de...

Grupul NEPI Rockcastle deține un portofoliu de proprietăți în România, Polonia, Slovacia, Croația, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Serbia și Lituania, și se dezvoltă în continuare printr-un program de expansiune pe alte piețe din Europa Centrală și de Est.

În România, NEPI Rockcastle deține 20 de centre comerciale în cele mai importante orașe din țară: Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanta, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Satu Mare, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Shopping City Buzau, Shopping City Târgu Mureș.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri