Lensa deschide un nou magazin după o investiție de 100.000 euro

Lensa.ro, magazin online de optică fondat în 2013, deschide, pe 28 ianuarie, un nou magazin la Galați, după o investiție de circa 100.000 euro. Cu ocazia deschiderii noului magazin, Lensa va oferi clienților reduceri de 10% și consultații de vedere gratuite.

„În 2021, ne vom extinde prezența fizică în mai multe orașe din România. Primul magazin Lensa.ro pe care îl inaugurăm anul acesta este showroom-ul Lensa Galați", a declarat Daniel Crăciun, CEO Lensa.ro.

Astfel, rețeaua Lensa a ajuns în prezent la opt showroom-uri și investiții cumulate de circa 600.000 euro. Anul trecut, Lensa.ro a intrat pe piața de optică din Timișoara, Iași, Constanța, Craiova și Brașov, iar anul acesta compania va deschide noi magazine specializate în România, primul fiind cel de la Galați.

„Prin noile showroom-uri pe care le deschidem oferim consultații de vedere gratuite, inclusiv în magazinul de optică de la Galați", precizează Daniel Crăciun, CEO al Lensa.ro.

Magazinul de optică din Galați expune produse ale brandurilor: Ray-Ban, Polarizen, Emporio Armani, Guess, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Dolce&Gabbana sau Polaroid. Gama de lentile de vedere este și ea completă, având toți furnizorii importanți în portofoliu, precum Essilor, Hoya și Zeiss.

Citeste si:
Black Friday 2020 la Lensa: ce oferte are și unde deschide un nou...
Black Friday 2020 la Lensa:...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri