iSTYLE Retail România, retailer specializat Apple, a deschis în centrul comercial Promenada Sibiu cel de-al 13-lea magazin al rețelei din România – și al 50-lea din Europa Centrală și de Est. Sibiul devine astfel cel mai nou reper de pe harta locațiilor iSTYLE unde clienții pot interacționa cu produsele Apple și serviciile conexe, pe lângă București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța și Brașov.

Noul magazin iSTYLE din Promenada Sibiu, proiectat și amenajat la standardele Apple, pune la dispoziția publicului o suprafață de peste 55 de metri pătrați de prezentare și comercializare high-tech.

În cadrul deschiderii celui de-al 13-lea magazin iSTYLE au fost lansate oferte speciale de preț la o selecție de produse. Printre produsele Apple pe care care le-au putut testa se numără modelele de iPad recent lansate la nivel global, inclusiv iPad mini generația a 6-a și iPad generația a 9-a. În plus, clienții au putut plasa precomenzi pentru modele de iPhone 13 și iPhone 13 Pro.

Printre serviciile oferite exclusiv de iSTYLE care pot fi accesate de consumatori și companii în noul magazin se află pachetul iSTYLE Comfort pentru laptopurile Mac, care include extinderea garanției comerciale a produsului cu 1 sau 2 ani, laptop de schimb gratuit pe o eventuală perioadă petrecută în service, un voucher de 130 de lei pentru achiziționarea de accesorii, o sesiune dedicată unu la unu cu un consultant și asistență pentru localizarea Mac-ului în cazul pierderii sau furtului acestuia, de la 399 de lei.

iSTYLE oferă opțiuni flexibile de finanțare pentru persoane fizice, în parteneriat cu mai multe bănci, precum și un program de trade-in, care permite schimbarea dispozitivului actual cu un produs Apple nou, în urma unei evaluări obiective. În plus, magazinul iSTYLE din Promenada Sibiu va prelua de la clienți produsele care necesită verificări sau intervenții de service, care vor fi efectuate în centrul iSTYLE – Apple Authorized Service Provider din București.

Sursa foto: iSTYLE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri