TAROM suspendă zborurile către şi dinspre Chişinău începând de astăzi, când erau programate şase curse aeriene. Decizia a fost luată de compania de stat, după ce Republica Moldova și-a închis spațiul aerian după conflictele din Ucraina. Suspendarea zborurilor este valabilă până în data de 4 martie.

De astăzi, de la ora 12:02, Republica Moldova și-a închis spațiul aerian, având în vedere situația de conflict din regiune. Ca urmare a acestui fapt, TAROM a suspendat imediat zborurile spre şi dinspre Chişinău.

Compania aeriană le-a transmis pasagerilor care şi-au cumpărat bilete că pot opta pentru returnarea contravalorii acestora sau emiterea unui voucher TAROM pe care să-l folosească în viitor pentru alte călătorii. Celor în cauză li s-a pus la dispoziţie un TAROM Call Center, unde pot suna la numerele de telefon 021.9978 sau 0371.529.000, de luni până duminică, în intervalul orar 08:00-22:00. De asemenea, solicitările pot fi transmise pe e-mail la contact@tarom.ro şi rezervari@tarom.ro.

TAROM a mai anunţat că suspendarea zborurilor este valabilă până în data de 4 martie, ora 23:59.

Citiţi şi MApN anunță că o navă militară a Rusiei, aflată lângă Zona Economică a României, deviază sau oprește navele comerciale care merg spre Ucraina

Sursa foto: Facebook/TAROM

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Razvan Necsulescu
Răzvan a lucrat la cinci televiziuni în București: PRO TV, Kanal D, B1 TV, Realitatea TV şi Antena 1. Originar din Târgoviște, a început ca jurnalist în Capitală în anul 1996 la Sport XXI. Ulterior, a lucrat la Gazeta Sporturilor şi la Prosport. A mai fost redactor-şef de reviste de integrame la Editura Flacăra şi jurnalist la Asociaţia pentru Monitorizare Prospecţie Mediu şi Ecologie. A decis să se alăture Redacției Wall-Street.ro pentru că acest lucru...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri