TAROM va continua să opereze zborurile spre/dinspre 𝗧𝗲𝗹 𝗔𝘃𝗶𝘃, conform programului (ROT153/ROT154 OTP-TLV 19:55-22:30 și TLV-OTP 23:30-02:15). Întrucât pot apărea noi informații, pasagerii ce urmează să călătorească spre/dinspre această destinație sunt sfătuiți să consulte www.tarom.ro pentru a fi la curent cu eventualele modificări ce pot apărea.

Mai mult, compania TAROM va permite pasagerilor să-și reprogrameze călătoria gratuit, în cazul celor ce dețin bilete de călătorie pe relația Tel Aviv.

În situația în care pasagerii decid să-și anuleze zborul, TAROM va rambursa întreaga valoare a biletelor sub forma unui voucher, valoarea acestuia putând fi ultilizată ulterior pentru procurarea altor bilete de avion TAROM.

TAROM este în permanent contact cu autoritățile aeroportuare din Israel, operând zboruri spre/dinspre această destinație conform directivelor și a regulamentelor autorităților naționale și internaționale.

Între Israel și Palestina s-au încins spiritele la propriu, iar tensiunile dintre acestea au escaladat într-un conflict armat. Marile Puteri internaționale cataloghează deja evenimentele drept parte a unui război. David Saranga, ambasadorul Israelului în România, a precizat că în ultimele 48 de ore, 1500 de rachete au lansate dinspre Fâșia Gaza către Țara Sfântă.

Sursa foto: Tarom/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri