Grupul Carrefour a deschis astazi, la Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti, al treilea supermarket de pe piata de profil din Romania prin rebranduirea magazinului Artima in Carrefour Express, au declarat reprezentantii Carrefour, citeaza NewsIn.

La Drobeta Turnu Severin, Carrefour Express se intinde pe o suprafata de vanzare de 873 mp si ofera o gama de peste 6000 de articole, de la produse alimentare pana la produse non alimentare de baza, dar si servicii (cardul de credit Carrefour MasterCard, produse Loto).

Inaugurarea supermarketului de la Drobeta Turnu Severin a fost programata pentru ora 9.00, insa sute de persoane s-au asezat la coada in fata magazinului inca de la ora 7.00, atrase de preturile promotionale.

Supermarketuri Carrefour Express au mai fost deschise la Resita si la Zalau.

Grupul Carrefour a preluat Artima in 2007, acesta detinand 21 de supermarketuri in vestul Romaniei cu o suprafata de vanzare totala de 21.000 mp. Pe parcursul acestui an, toate magazinele Artima vor fi remodelate sub brandul Carrefour Express. Carrefour Romania va investi anul acesta circa 6,3 milioane euro in rebrandingul celor 21 de supermarketuri Artima preluate anul trecut, pe care le va redenumi Carrefour Express.

Carrefour Romania a preluat in toamna anului trecut lantul de supermarketuri Artima, pentru 55 milioane de euro, cu scopul de a-si consolida pozitia de piata. Reteaua Artima opereaza 21 de magazine, concentrate in vestul tarii, cu o suprafata totala de vanzari de 21.000 de metri patrati.

Carrefour Romania si-a indeplinit previziunile pentru 2007, raportand afaceri in crestere cu 42,2%, la 866 milioane euro, fata de anul precedent cand acumulase 609 milioane euro. Pentru anul in curs compania vizeaza afaceri de peste un miliard euro, doar pe segmentul de hipermarketuri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Carrefour Romania renunta la marketplace din 2020