BCR a trecut de pragul de 250.000 de clienti care isi incaseaza pensia pe card

BCR a trecut de pragul de 250.000 de clienti care isi incaseaza pensia pe card, se arata intr-un comunicat al bancii.

“Pachetul COMOD BCR ofera pensionarilor costuri reduse cu pana la 75% fata de oferta curenta a bancii. De la lansarea lui am avut, in mai putin de doi ani, o dublare a numarului de clienti ce incaseaza pensia in cont la BCR. Totodata, noile pachete de cont curent au trezit interesul acestui segment de clienti pentru facilitatile pe care le ofera“, a declarat Anda Pastean, seful departamentului dezvoltare afaceri clienti persoane fizice din BCR.

In plus, orice client care incaseaza pensia in cont la BCR poate achizitiona o asigurare privata de sanatate SeniorMed de la sediul oricarei sucursale pentru 22,5 lei pe luna.

„Am dezvoltat aceasta asigurare de sanatate special pentru clientii pensionari ai BCR, pornind de la nevoia acestora de a accesa servicii de calitate in sectorul medical privat la un pret accesibil”, a declarat Mihai Belicciu, membru al directoratului BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group.

Pensionarii pot beneficia de retrageri gratuite la bancomatele BCR, gratuitate pentru interogarea soldului la ATM-urile bancii si costuri zero pentru plata facturilor la bancomate.

Totodata, clientii primesc un bonus de dobanda de 0,30% fata de oferta standard.

Costul pachetului COMOD BCR este de 2 lei pe luna.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri