Razvan Diaconescu, Impuls Leasing: Reforma reala in Romania trebuie sa porneasca de la clasa politica

Printre schimbarile absolut necesare unei Reforme Reale in Romania trebuie incluse, in primul rand, reformarea clasei politice, relaxarea fiscalitatii si reducerea birocratiei, apreciaza Razvan Diaconescu, CEO, Impuls Leasing, una dintre cele mai importante companii romanesti din industria locala de profil.

In ceea ce priveste piata de leasing financiar, aceasta "are nevoie in primul rand ca finantarea prin intermediul leasingului sa fie recunoscuta la nivel fiscal si legislativ drept un instrument care aduce plus valoare economiei romanesti. De asemenea, acordarea de facilitati fiscale si un cadru legislativ stabil si mai putin incarcat, reprezinta un element cheie in cresterea volumului si totodata a importantei acestui tip de creditare", a declarat Razvan Diaconescu (foto).

Impuls Leasing reprezinta divizia locala a grupului austriac cu acelasi nume, iar la jumatatea anului trecut se afla pe pozitia a doua in piata de leasing din punct de vedere al valorii totale a finantarilor, cu o pondere de aproximativ 10% din piata. Pe intreg anul, valoarea finantarilor Impuls Leasing a trecut de 150 de milioane de euro, in crestere cu 40% fata de 2014.

Wall-Street.ro a lansat proiectul: #RomaniaProfesionista. Avand in minte tragedia de la Colectiv si schimbarile produse atunci in fiecare dintre noi si in societate, in ansamblu, ne dorim sa fim parte din schimbare. Mai mult, ne dorim sa contribuim, sa conturam acea Romanie profesionista in care sa ne regasim, sa propunem solutii concrete pentru reforma reala de care avem nevoie. Astfel, vom lansa permanent solutii, propuneri si idei ale oamenilor de afaceri, managerilor, antreprenorilor - specialistii care sustin economia reala.

Citeste si:
TOPUL societatilor de leasing: sabiile inca se mai ascut pentru podium
Clasamentul societatilor de...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...
Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri