Banca Transilvania a lansat optiunea BT Sign UP, prin intermediul careia iti poti deschide online un cont in lei cu un card bancar, de debit, atasat.

Persoanele care doresc sa devina clienti ai bancii trebuie sa completeze, prin intermediul smartphone-ului sau al calculatorului, cateva informatii pe site-ul BT, optand pentru cardul de debit in lei atasat contului. Poate fi ales unul dintre urmatoarele carduri contactless: Visa Electron, MasterCard BT Omnipass si MasterCard Mondo.

Pentru deschiderea si administrarea anuala a contului BT, emiterea cardului, cumparaturi cu cardul, dar si pentru personalizarea PIN-ului la ATM-urile bancii, comisionul este 0. De asemenea, in cazul cardurilor Visa Electron si MasterCard BT OmniPass retragerea de bani de la bancomate BT este gratuita.

Banca Transilvania a investit in acest an in mai multi solutii digitale, printre cele mai importante fiind:

  • Platforma CIP online pentru aflarea incidentelor de plata
  • Tranzactiile online cu cardul BT: autentificarea prin parola unica primita prin SMS
  • Bratara contactless, care poate inlocui cardul la plata cumparaturilor, prin accesul la contul curent deschis in lei la BT, precum si posibilitatea de a plati contactless, indiferent de suma, in tara si in strainatate
  • BT24 Mobile Banking - posibilitatea de autentificare prin amprenta digitala, simplificand astfel accesarea aplicatiei; de asemenea, aplicatia a fost modernizata

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei banci din Romania, in functie de active. Activitatea sa este organizata pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 7.300 de angajati, 550 de sedii si 2,2 milioane de clienti.

Citeste si:
BT Leasing listeaza obligatiuni de 40 mil. euro pe bursa
Firma de leasing a Bancii...

Sursa foto: antoniodiaz / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Banca Transilvania a ajuns la 4 milioane de carduri emise