Startup-ul fintech Revolut, cu 10.000 de clienti in Romania, a lansat polita Revolut Travel Insurance cu plata pe zi (pay-per-day) ce consta intr-o asigurare medicala si dentara al carei pret incepe de la aproximativ 5 lei si care se activeaza automat in momentul in care utilizatorii pleaca intr-o calatorie.

Asigurarea pay-per-day a celor de la Revolut foloseste un sistem de geolocatie ce activeaza polita atunci cand utilizatorii pleaca intr-o calatorie, aceasta putand fi personalizata din aplicatia de pe smartphone pentru a adauga prieteni sau membri ai familiei sau pentru a introduce o asigurare dedicata sporturilor de sezon, conform informatiilor oferite de catre companie.

Un client Revolut calatoreste, in medie, 13 zile pe an, ceea ce ar insemna un cost al asigurarii de minim 65 de lei. Insa, cei care calatoresc frecvent, si nu doresc sa aiba costuri anuale ridicate, au posibilitatea de a selecta o suma maxima care sa fie alocata serviciului sau se pot orienta catre o polita de calatorie standard.

"Am vrut sa cream o asigurare care foloseste tehnologia pentru a oferi acoperire clientilor doar in momentele in care au cu adevarat nevoie de aceasta", a declarat Nikolay Storonsky, CEO si fondator Revolut.

Polita de asigurare este subscrisa in parteneriat cu Thomas Cook Money, departamentul de servicii financiare al companiei de turism Thomas Cook Group.

La finalul anului trecut, Revolut a lansat o optiune prin intermediul careia clientii au acces la 3 criptomonede (Bitcoin, Litecoin si Ethereum). Tranzactiile se realizeaza in mai putin de 30 de secunde cu un comision de 1,5%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri