Negut: Infrastructura nu mai este ce a fost. infrastructura inseamna date, iar datele sunt peste tot

Avansul tehnologiei schimba modelul de business al jucatorilor traditionali din industria financiara, datele si administrarea acestora devenind ‘infrastructura’ pe care noul sistem se bazeaza, spune Sergiu Negut Co-Fondator si Presedinte FintechOS.

“Infrastructura nu mai este ce a fost. Infrastructura inseamna date, iar datele sunt peste tot. In aceasta noua lume, in care datele evolueaza si sunt fluide, in care tehnologia vine peste noi, noi vrem sa oferim solutii pentru flexibilizarea datelor, pentru a mari viteza de executie si pentru a face legatura intre inovatia de business si instrumentele fintech”, a mentionat Sergiu Negut, in cadrul evenimentului Future Banking.

FintechOS ofera institutiilor financiare resursele necesare pentru a construi mai rapid ecosisteme digitale inovatoare. Platforma self-service permite clientilor sa dezvolte si sa opereze produse financiare complete, construite pe modele de date personalizate ce evolueaza constant in ciclul de viata al produsului.

FintechOS are un portofoliu de active gestionate de 5 miliarde de euro de catre clienti ca ERSTE, Vienna Insurance Group, Orange Money, Scotiabank, Hyperion Group (Howden, RKH, Dual), TBI Bank, NN sau Idea Bank si operatiuni pe 3 continente.

Evenimentul Future Banking este realizat cu sprijinul lui George (inovatie BCR), ApPello si European Fund for Southeast Europe ca Gold Partners. IT Smart Systems, Filip & Company, Raiffeisen Bank Romania, Namirial Group, ING Bank Romania, PAID Analytix, Cegeka, Gemalto (o companie Thales), EY Romania, phyre, Peli Partners, TBI Bank, Patria Bank, Instant Factoring, Auka si Fintech OS sunt Silver Partners. De asmenea, evenimentul se bucura si de sprijinul FinTech Camp, Agora, First Bank si Wolf-E.

Citeste si:
Antreprenorii: E frumos pe bursa, dar "poza" trimestriala ne sperie
Antreprenorii nelistati: E...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Foto: Ovidiu Udrescu


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri