Doua dintre optiunile pe care ING Bank Romania le pregateste in acest moment sunt retragerile de la bancomat cu telefonul si autorizarea platilor online din Home Bank, conform precizarilor facute de catre Robert Anghel, head of mobile banking in cadrul bancii olandeze.

Invitat la primul episod al podcastului Future Banking, locul unde povestim fara perdea despre digital banking si FinTech, Robert Anghel a vorbit despre “febra” platilor cu telefonul mobil, relatia bancilor cu startup-urile FinTech, dar si despre noile optiuni pe care departamentul pe care il conduce le pregateste. Astfel, in fiecare luni vei putea gasi pe Wall-Street.ro si pe Facebook-ul Future Banking un nou episod al podcastului si promisiunea ca vom scoate un bancher din zona de confort sau vom aborda provocarile nisei FinTech cu un fondator de start-up.

Asculta podcastul Future Banking publicat mai jos:

Continuand eforturile de a-si pastra utilizatorii cat mai conectati la aplicatia de mobile banking, ING Bank Romania lucreaza in acest moment la o optiune care le va permite clientilor sa scoata bani de la bancomat utilizand telefonul, acestia nemaifiind nevoiti sa foloseasca cardul.

Apreciaza pagina de Facebook Future Banking pentru a fi la curent cu ultimele trenduri din digital banking si FinTech

“Eu sunt unul dintre utilizatorii inraiti de mobile payments, de cand am lansat ING Pay mi-am lasat portofelul in masina si una dintre observatiile pe care le am, traind fara portofel, e faptul ca mergi la un film si trebuie sa platesti parcarea si nu ai cum fara numerar. Mergi la un restaurant, daca vrei sa lasi ceva chelnerului, nu ai cum fara portofel. De aceea vreau sa facem aceasta functionalitate pe care o poti accesa autentificandu-te in Home Bank, unde ti se emite un cod valabil 15 minute pe care il introduci la orice ATM ING Bank, retragi banii si ai plecat”, precizeaza Robert Anghel in cadrul podcastului Future Banking.

Puteti afla mai multe detalii despre planurile ING Bank Romania si despre cum vede seful departamentului de plati mobile ultimele trenduri din digital banking si FinTech, ascultand podcastul Future Banking.

Alte platforme pe care mai gasiti podcastul sunt: Spotify, Google Podcasts , Breaker , RadioPublic.

Sursa foto: LDprod / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri