Un rival Revolut cauta manager care sa ii dezvolte prezenta pe piata din Romania

FinTech-ul Monese cauta un Market Development Lead care sa ii creasca baza de clienti din Romania, piata pe care are deja utilizatori ce folosesc aplicatia de mobile banking.

Anuntul FinTech-ului Monese, prezent si la conferinta noastra Future Banking organizata anul trecut, a fost postat pe Linkedin si poate fi gasit AICI. Business-ul isi doreste ca viitorul angajat sa ii dezvolte atat baza de clienti persoane fizice cat si juridice, dar si o serie de parteneriate cu afacerile prezente in Romania.

"Suntem in cautarea unui Market Development Lead care sa conduca dezvoltarea pietei din Romania. In acest rol, vei fi responsabil cu cresterea numarului de utilizatori, dezvoltarea business-ului si realizarea de parteneriate. Vei face parte dintr-o echipa europeana mica, stabilita in Berlin. De preferat ar fi ca acest rol sa fie indeplinit din Romania, implicand de asemenea mai multe deplasari catre alte piete din Europa in care Monese este prezent” se arata in anuntul de angajare postat pe Linkedin.

Citeste si:
Libra Internet Bank anunță un profit net de peste 115 milioane de lei
Libra Internet Bank anunță un...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

Startup-ul FinTech Monese, lansat in 2015 in Regatul Unit al Marii Britanii si activ in prezent pe mai multe piete din Europa, le ofera utilizatorilor o aplicatie de mobile banking cu un cont curent prin intermediul caruia acestia pot realiza diverse tranzactii precum transferul de bani, plati cu telefonul, retrageri de la bancomat sau isi pot chiar incasa salariul. Contul curent are atasat si un card fizic, in cazul in care acesta este cerut de catre utilizator si, de asemenea, Monese ofera si conturi business.

FinTech-ul a devenit popular, in primul rand, printre imigrantii ajunsi in Anglia deoarece le ofera posibilitatea de a-si deschide un cont chiar daca sunt nebancarizati. In cazul acestor tipuri de clienti, Monese le ofera posibilitatea de alimentare a conturilor cu cash la peste 40.000 de locatii din Anglia, avand parteneriate cu PayPoint si cu posta engleza.

La inceputul acestei luni, Monese a incheiat un parteneriat cu gigantul american de plati PayPal, cu ajutorul caruia isi doreste sa atace piata din Statele Unite ale Americii. PayPal este si unul dintre investitorii care au contribuit la runda Serie B atrasa de 60 de milioane de dolari, atrasa de startup-ul FinTech in luna septembrie a anului trecut.

Citeste si:
Kaufland anunță 1.000 de noi locuri de muncă până la începutul lui...
Kaufland România anunță 1.000...
Sursa foto: By Rawpixel.com / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri