Fintech-ul Volt, care dezvolta o aplicatie mobila ce faciliteaza transferurile de bani intre carduri bancare, a anuntat ca utilizatorii Revolut vor putea face transferuri instant pe cardul oricarei banci din Romania.

In prezent, utilizatorii Revolut care au card mai vechi de un an, trebuie sa astepte in general circa 24 de ore de la momentul retragerii banilor pana cand acestia ajung in contul deschis la o banca din Romania.

Pentru a beneficia de transferuri instante, utilizatorii Revolut trebuie sa isi emita mai intai un card virtual, optiune disponibila in aplicatie. Cardul virtual este gratuit si nu il inlocuieste pe cel fizic.

Cardul virtual trebuie apoi adaugat in aplicatia Volt, iar dupa validarea acestuia vor putea sa fie efectuate transferuri instantanee intre cardul virtual Revolut si cele aflate deja in aplicatia Volt.

Retail jobs Sursa foto: Shutterstock
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri