Banca Transilvania a lansat primul bancomat exclusiv contactless, fara fanta pentru card. Acesta se afla in Bucuresti, la Promenada Mall, iar banii pot fi retrasi cu telefonul, prin aplicatiile BT Pay si Apple Pay, oricare dintre accesoriile colectiei BT Pay sau cu cardurile BT contactless.

La finalul lunii iulie a acestui an, Banca Transilvania a devenit prima banca din Romania de la care clientii pot retrage contactless bani de la bancomat cu telefonul sau cu cardul fara a fi introdus in fanta. In decurs de trei luni, clientii Bancii Transilvania au facut peste 600.000 de retrageri contactless de la ATM, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

Prin accesul contactless la bancomate, clientii BT au la dispozitie toate functionalitatile de pana acum ale ATM-urilor, cu exceptia celor de activare a cardului si de personalizare a PIN-ului, din motive de siguranta.

Banca Transilvania pregateste si lansarea platformei de banking digital NEO, care de asemenea le va permite clientilor sa retraga bani de la bancomatul contactless. Aceasta a fost oferita in teste deja unui numar de 10.000 de clienti ai bancii si conform declaratiilor oferite de Omer Tetik, CEO-ul Bancii Transilvania, le va oferi clientilor si posibilitatea de a contracta pensii Pilon III si alte produse oferite de BT Asset Management.

Citeste si:
Omer Tetik: Nu o sa avem o abordare defensiva fata de fintech-uri
Omer Tetik, Banca...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
BT anunta oficial lansarea retragerilor de la bancomat cu telefonul