Compania de mobile ticketing londoneza Masabi a dezvoltat impreuna cu Mastercard Romania si Unicredit Bank o aplicatie pentru Societatea de Transport Bucuresti, denumita B-Pay, prin care titlurile de calatorie pot fi platite cu cardul.

Aceasta aplicatie, ce poate fi descarcata gratuit din Google Play si Apple Store, le permite celor care calatoresc cu mijloacele de transport in comun oferite de STB sa isi plateasca direct din aplicatie calatoria cu cardul. Ai nevoie de un cont pe care ti-l poti face prin introducerea unei adrese de e-mail, iar dupa crearea contului iti poti salva cardul in aplicatie pentru a plati titlurile de calatorie.

Odata cu deschiderea aplicatiei, puteti selecta titlurile de calatorie dorite in functie de liniile pe care mergeti. Aveti optiuni pentru toate liniile urbane, express si regionale, dar si pentru linia turistica.



Pentru liniile urbane puteti alege abonamente de 1 zi (8lei), de 7 zile(17 lei), 15 zile (25 de lei) sau chiar o lunar (50 de lei). Pentru liniile express aveti pe langa alegerea unui bilet pentru o singura calatorie si abonamentul lunar expres de 80 de lei, iar in cazul in care optati pentru un abonament lunar general urban si regional trebuie sa platiti 125 de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri