OFICIAL| Moneytou ajunge in România: cum funcționează soluția de transfer de bani

Mastercard anunță extinderea parteneriatului cu Rakuten Viber, pentru a crea Moneytou, serviciul de plată peer-to-peer (P2P) disponibil în Viber, aplicația de mesagerie cu peste un miliard de utilizatori din întreaga lume. Ca o continuare a lansării Moneytou în Ungaria și Ucraina de anul trecut, serviciul este de astăzi disponibil în România, urmând a fi extins și către alte țări din Europa.

Moneytou este rezultatul parteneriatului dintre Mastercard, Viber, startup-ul maghiar NeoPay, Libra Internet Bank și Wirecard România. Serviciul folosește platforma Mastercard Send™ care permite transferuri de bani în timp real către orice card eligibil. Prin intermediul unei singure conexiuni, Mastercard Send le permite atât indivizilor cât și organizațiilor să facă transferuri de bani oricum, oriunde și oricând doresc. Platforma joacă un rol cheie în diversificarea fluxurilor de plăți Mastercard și le oferă clienților o experiență îmbunătățită atunci când execută o plată.

Vino alături de noi la Future Banking 2020 pentru a afla ultimele trenduri din digital banking si FinTech. Înscrie-te AICI.

*Timpii efectivi de înregistrare pentru tranzacțiile aprobate depind de instituția financiară primitoare.

Utilizatorii Viber al căror cont este asociat unui număr de telefon mobil din Ungaria, Ucraina sau România pot efectua transferuri între carduri de debit și carduri de credit emise domestic, fără a mai fi nevoiți să introducă detaliile tranzacției sau să alimenteze un alt portofel electronic.

Consumatorii pot introduce pur și simplu datele cardului în aplicație, prin accesarea serviciului Moneytou în secțiunea Gif+ din orice chat Viber, unde au la dispoziție inclusiv opțiunea de înregistrare a mai multor carduri. O dată ce cardul a fost înregistrat, utilizatorii vor putea trimite și primi bani fără efort în timp ce transmit mesaje prin intermediul aplicației.

Destinatarii vor primi ulterior o notificare prin care se anunță transferul, suma fiind disponibilă în cont în câteva minute, la orice oră sau zi a săptămânii, chiar și seara sau în weekend.

Citeste si:
Transfer de bani in aplicatia Viber: cum functioneaza
Transfer de bani in aplicatia...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri