Platforma de banking George, dezvoltată de Erste-BCR, a ajuns la 820.000 de utilizatori, după ce în martie-aprile s-au deschis online în medie 300 de conturi pe zi, iar numărul de tranzacții a explodat în contextul măsurilor de restricție și distanțare sociala cauzate de pandemia de Coronavirus.

Astfel, potrivit raportului financiar trimestrial publicat de BCR, numărul de tranzacții prin George a crescut cu 150% în primul trimestru din acest an, comparativ cu aceeași perioadă din 2019. De altfel, în contextul pandemiei, doar în luna martie numărul de tranzacții a crescut cu peste 125% față de martie 2019.

BCR anunța cifre bune și pe fluxul online de creditare, în aprilie, 70% dintre creditele acordate fiind realizate prin fluxul 100% digital al aplicației George, fără suport din sucursale.

Astfel, numărul total de credite de consum acordate prin George s-a ridicat la 9.000 de la începutul anului, reprezentând 26% din creditele noi de nevoi personale.

De asemenea, în perioada stării de urgență, BCR a emis și expediat prin curier 86.000 de carduri, reprezentând 72% din totalul cardurilor expediate în acest an. Dintre cardurile expediate în perioada crizei Covid-19, circa 40% au fost carduri George.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri