Modex face echipă cu UiPath: ce soluții oferă cele două companii

Modex a început o colaborare cu UiPath pentru a spori trasabilitatea operațiunilor care implică roboți software și pentru a consolida procesele de management a datelor prin facilitarea imutabilității log-urilor de activitate.

Prin intermediul acestui parteneriat tehnologic global, Modex Blockchain Database (BCDB) a fost integrat cu UiPath Orchestrator folosind o serie de conectori, pentru a spori trasabilitatea și a sprijini procesele de auditare a datelor manipulate de roboții software. Modex BCDB îmbunătățește securitatea datelor colectate și manipulate.

Află mai multe despre soluțiile Modex de la Laura Mănescu, Head of the Fintech Division Modex, speaker în cadrul evenimentului nostru Future Banking de pe 3 și 4 iunie. Înscrie-te gratuit AICI.

Odată ce datele trec prin soluția Modex BCDB, beneficiarii UiPath Orchetrator obțin garanția că informațiile lor nu vor fi niciodată modificate ilicit, precizează compania prin intermediul unui comunicat de presă.

Pe lângă imutabilitate, integrarea Modex BCDB cu UiPath Orchestrator va eficientiza securitatea canalului de acces la log-uri prin introducerea unor politici bazate pe permisiuni, precum și prin metode de criptare avansată. Folosind tehnologia blockchain, Modex Blockchain Database oferă alternativă potrivită pentru garantarea securității și protecției datelor împotriva efectelor de tip ransomware.

”Integritatea și trasabilitatea datelor sunt două beneficii majore generate de soluția Modex BCDB care pot duce la soluționarea eficientă în cazul unor eventuale litigii. Gândit că un modul plug and play pentru log-urile din UiPath Orchestrator, Modex BCDB este o alternativă pentru asigurarea imutabilității și urmărirea activităților sistemelor RPA, cu nevoile companiilor care implementează UiPath Orchestrator”, precizează reprezentanții companiei într-un comunicat de presă.

Află mai multe despre soluțiile Modex de la Laura Mănescu, Head of the Fintech Division Modex, speaker în cadrul evenimentului nostru Future Banking de pe 3 și 4 iunie. Înscrie-te gratuit AICI.

“Suntem bucuroși că Modex se alătură ca partener la UiPath Advanced Technology Alliance, care sprijină integrarea UiPath Orchestrator cu capabilitățile blockchain ale companiei Modex. Ne așteptăm ca de această integrare să beneficieze clienții noștri comuni din mai multe sectoare cum ar fi cel bancar, domeniul medical, lanțul de furnizori și nu numai. Datorită acestei integrări inovatoare, clienții noștri pot beneficia de avantajele generate de asigurarea imutabilității log-urilor de activitate a roboților software.”, a declarat Bogdan Nedelcov, Head of Product Alliances.

Conceput ca un software care se poate integra cu orice motor de baze de date și cu orice tip de blockchain, Modex BCDB se poziționează deasupra bazei de date în care companiile stochează informațiile. Astfel, clienții care implementează UiPath Orchestrator pot configura rapid soluția Modex BCDB pentru a beneficia de imutabilitatea oferită de tehnologie, punând astfel bazele unui ecosistem rezistent la modificări ilicite, care oferă criptare de date, stocare permanentă pe blockchain pentru datele sensibile precum și o funcție de reconstrucție a datelor.

Citeste si:
Startup local de tehnologie blockchain, acceptat în acceleratorul...
Modex, startup local ce...

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri