Parteneriat între startup-ul românesc Confidas și Raiffeisen Bank România

Raiffeisen Bank a incheiat un nou parteneriat cu Confidas, platforma prin intermediul căreia se pot verifica informații despre companiile din România. Clienții IMM ai Raiffeisen Bank vor beneficia de acces gratuit timp de 6 luni de zile la serviciile Confidas și vor putea obține informații utile despre noii lor parteneri de afaceri sau despre companiile cu care deja au relații comerciale.

„Sarbatorim un an de la semnarea parteneriatului Raiffeisen Bank – Confidas, prin care am oferit clientilor posibilitatea testarii acestei platforme, ce ofera informatii importante pentru administrarea riscului de credit comercial, printr-o abordare dinamica si interactiva de semnalare a comportamentului partenerilor de afaceri. Dupa aceasta perioada de testare initiala si feedback oferit de primii utilizatori, dorim sa oferim in continuare oportunitatea folosirii acestei solutii de catre clientii nostri. Astfel, impreuna cu acest start-up inovator oferim 6 luni de acces si utilizare gratuita a platformei si punem la dispozitia clientilor inca un instrument direct legat de activitatea lor comerciala, extrem de util in aceasta perioada de relansare ecomonica”, a declarat Raluca Nicolescu, Director executiv Aria IMM la Raiffeisen Bank.

„Observăm o creștere semnificativă a numărului IMM-urilor care înțeleg importanța verificării partenerilor de afaceri, semn că acestea devin mai prudente. Prin intermediul acestui parteneriat, clienții băncii vor putea face afaceri cu încredere și își vor putea accelera creșterea, platforma ajutându-i inclusiv să găsească clienți noi”, a declarat Eduard Burghelia, cofondator al platformei Confidas.

Raiffeisen Bank promoveaza acest parteneriat cu platforma Confidas pentru că își dorește să contribuie la transparentizarea pieței IMM, să-și ajute clienții săi să aibă acces la surse de informare de încredere despre date financiare și juridice referitoare la firmele din România, conform unui comunicat de presă emis de către bancă.

Citeste si:
Raiffeisen Bank anunță credite imobliliare cu dobânzi reduse: cum...
Raiffeisen Bank anunță...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
TransferGo lansează o nouă opțiune: creștere de 25% a tranzacțiilor
Setari Cookie-uri