Irina Scarlat, managerul care a dus Revolut de la 20.000 de useri în România la aproape 1,5 milioane în doar 3 ani, părăsește Fintech-ul britanic. Irina ocupa de aproape un an funcția de Global Head of Growth, fiind responsabilă de "mașinăria de creștere" a startup-ului, care între timp a devenit bancă.

"M-am alăturat Revolut la începutul anului 2018 în poziția de country manager pe România. Revolut era atunci de mărimea unui mic sat, un startup cu potențial cu 20.000 de clienți la nivel local și cateva sute de angajați la nivel global. Am fost primul angajat local și am muncit pentru a atinge targetul de 100.000 de useri până la finalul anului. Am încheiat însă 2018 cu 150.000 de utilizatori revolut în România", povestește Irina Scarlat pe blogul personal.

Ulterior a fost promovată ca Head of Growth pe regiunea Europei Centrale și de Est, iar apoi a preluat această funcție la nivel global, devenind responsabilă de growth marketing și obținerea de noi clienți în mai multe țări din Europa, Statele Unite și Asia-Pacific.

Fintech-ul britanic își mută în prezent clienții pe Revolut Bank, după obținerea licenței și pașaportarea ei în mai multe țări europene. Totodată, Revolut are sute de job-uri scoase la concurs, inclusiv 24 în România, printre care și unul de general manager pentru biroul din București.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri