Vineri a avut loc decernarea premiilor din cadrul primei editii a Galei de eCommerce, organizata de Link2eCommerce (singura publicatie dedicata exclusiv industriei online). Evenimentul a fost transmis live pe Internet prin intermediul portalului de business, wall-street.ro. O jurizare corecta si impartiala, bazata pe criterii clare si stricte a desemnat castigatorii acestei prime editii.

Categoria cel mai bun site de comert electronic a fost castigata de catre emag.ro, urmat pe locul doi de catre fungift.ro, ambele magazine procesand prin intermediul DotCommerce Romania.

La categoria procesatori de card-uri, datorita refuzului unuia dintre cei doi procesatori prezenti pe piata romaneasca in acest moment de a pune la dispozitia organizatorilor datele necesare unei jurizari impartiale, nu a fost acordat nici un premiu.

Echipa DotCommerce Romania a fost prezenta la eveniment si s-a bucurat alaturi de toti colaboratorii premiati, fie ca a fost vorba despre banci, Visa, Mastercard, Romcard, MCTI sau jurnalistIi a caror activitate a contribuit la promovarea corecta a industriei de comert electronic si a utilizarii cardurilor.