Pentru cei peste 1.000 de angajati pe care Endava ii are in centrele de dezvoltare si suport din Romania, aceasta fuziune reprezinta sansa de a se implica in mai multe proiecte pentru clienti din tari cum ar fi Germania, Austria si Elvetia.

Endava a colaborat in ultimul an cu Alpheus pentru furnizarea de servicii catre clientii actuali din Germania. Aceasta colaborare precum si interesul tot mai mare pentru serviciile IT livrate din Europa de Est, a determinat aceasta fuziune.

Organizatia care rezulta in urma acestei fuziuni va functiona sub numele Endava. In plus fata de serviciile de consultanta oferite de Alpheus, compania va livra pe pietele de limba germana servicii de dezvoltare software, digital media, testare software, management Aplicatii Software si Servicii Cloud.

Endava este o companie privata de servicii IT infiintata in anul 2000. Endava are peste 1.400 de angajati in 8 sedii in Marea Britanie, Statele Unite, Romania si Republica Moldova si o cifra anuala de afaceri de peste peste 40 de milioane de lire sterline/50 de milioane de euro.
Alpheus este o companie de consultanta independenta, lansata in 1996 si care in prezent are o echipa de peste 30 de consultanti cu experienta in business si tehnologia informatiei. Compania cu sedii la Frankfurt si Londra are sun venit anual de 4 de milioane de lire sterline/5 de milioane de euro.