Astfel, centrul de tehnologie care dezvolta solutii software pentru operatiunile globale ale bancii va ajunge la 500 de locuri de munca in domeniul IT&C pana in 2016. Deutsche Bank Global Technology a fost deschis in ianuarie 2014.

In ultimele luni, pentru centru au fost angajati 100 de specialisti.

Cei 200 de oameni care vor fi recrutati in urmatoarele luni sunt pentru specializari precum quality assurance, software development, project management, IT architecture, functional/business analysis.

Se extind cu inca 700 de metri patrati

„Prima jumatate a anului 2015 a fost foarte buna pentru centrul nostru de tehnologie. Ne-am depasit obiectivele de angajare si echipa noastra numara in prezent peste 300 de colegi. Am inregistrat o dezvoltare exponentiala, avand in vedere ca suntem o companie infiintata cu doar un an in urma. Specialistii romani apreciaza oportunitatile de dezvoltare ce tin de tehnologiile utilizate de Deutsche Bank la nivel global, fiind solicitati pentru mai multe proiecte internationale”, a afirmat Marian Popa, manager al DB Global Technology:

Citeste si:

Compania isi va extinde sediul cu peste 700 metri patrati, extinderea vizand primul etaj al sediului centrului, situat pe bulevardul Dimitrie Pompeiu. In prezent, DB Global Technology activeaza pe o suprafata de peste 6.000 metri patrati.

Deutsche Bank este prezenta pe piata din Romania din anul 1998, oferind produse si solutii personalizate pentru Corporate, Investment si Transaction Banking, pentru clienti corporativi si institutionali, precum si servicii de Private Wealth Management pentru clientii persoane fizice.