O serie de evenimente inediate au avut loc la Noaptea Muzeelor 2017. Pentru prima data in Romania, publicul a stat fata in fata cu impresionanta aurora boreala. Acest lucru a fost posibil datorita lui Alex Conu, fotograf de astronomie, care a pregatit o expozitie de fotografie la Arcub Gabroveni, in Bucuresti.

Alex Conu, fotograf ale carui proiecte au facut inconjurul lumii, a fost gazda unei expozitii inedite, iar participantii au avut ocazia sa ii admire fotografiile, redate pe televizoare LG OLED 4K de ultima generatie, dar si sa descopere detalii mai putin cunoscute despre acest fenomen spectaculos, despre cum poate fi surprins cat mai bine si cum poate fi redat cat mai aproape de realitate.

Fotografiile si video-urile surprinse de Alex, redate pe aceste dispozitive, au reusit sa transpuna privitorul in realitatea de dincolo de cercul polar, exact asa cum a fost surprinsa de fotograf.

Am ramas placut surprins in momentul in care mi-am privit pentru prima oara fotografiile cu aurora boreala pe un televizor LG OLED 4K. Cand vine vorba de fotografii care redau cerul nocturn, pentru a observa in conditii ideale perdelele luminoase care devin din violet verzi sau din roz albastre, e necesar un fundal negru perfect. Neavand un panou luminos in fundal si controland fiecare pixel astfel incat sa nu mai emita lumina, televizoarele LG OLED 4K ofera cea mai realista paleta de culori si, implicit, redau perfect frumusetea aurorei. A fost ca si cum eram din nou acolo, in locurile unde am reusit sa surprind aceste imagini

Alex Conu

Sorin Spinu, Branch Manager LG Romania, a declarat ca a fost foarte incantat de colaborarea cu fotograful Alex Conu. "Suntem bucurosi ca am reusit sa realizam un eveniment chiar de Noaptea Muzeelor la care participantii au fost interesati sa afle povestile speciale din spatele fotografiilor, spuse cu atata farmec de Alex, dar si sa experimenteze noile tehnologii LG", a spus Sorin Spinu.

Sursa foto: Captura YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri