Epson lanseaza pe piata din Romania noua serie de imprimante si multifunctionale EcoTank monocrom, dedicate antreprenorilor si IMM-urilor care vor sa tina sub control costurile neprevazute cu imprimarea. Noile echipamente vor sustine strategia Epson de a accelera prezenta tehnologiei inkjet EcoTank pe piata din Romania, pana la o cota de 75% pe segmentul imprimantelor CISS.

„In 2018, piata locala de imprimante a crescut cu aproape 10% fata de 2017, pana la 260 de mii de unitati, in contextul in care multe companii au cautat noi solutii de reducere a costurilor mari de utilizare generate de echipamentele laser pe care le foloseau. Acestea s-au orientat catre solutiile de imprimare cu jet de cerneala care sunt mai economice si mai eficiente energetic pe tot parcursul ciclului de utilizare. Astfel, mai mult de 50% din numarul de imprimante vandute in 2018 au fost inkjet si mizam pe accelerarea trendului de inlocuire a tehnologiei laser odata cu lansarea noilor solutii Epson EcoTank monocrom”, declara Simona Decuseara, Sales & Marketing Manager Epson Romania & Bulgaria.

Noua gama de imprimante cuprinde 10 modele monocrom, cu cerneala pigment rezistenta la apa si la sublinierea cu markere, care sunt livrate cu cerneala pentru pana la 11.000 de pagini. Echipamentele Epson EcoTank din seria M ofera costuri totale de exploatare extrem de reduse si un design intuitiv si compact, au fiabilitate sporita si necesitati minime de mentenanta, fiind adecvate unor clienti diverşi, de la companii medii, pana la afaceri mici, birouri la domiciliu si alte tipuri de business. Se potrivesc bine afacerilor la inceput de drum, adica startup-urilor care au nevoie de o gestionare eficienta a costurilor si de recuperarea rapida a investitiilor.

Noile modele EcoTank monocrom au in cutie, la achizitie, cerneala suficienta pentru pana la 3 ani de utilizare. In acest interval de 3 ani, utilizatorii pot printa de pana la sapte ori mai multe pagini decat cu modelele laser competitoare, economisind 50% din costuri. In plus, utilizarea modelelor Epson monocrom reduce cu pana la 95% consumul de energie, fata de echipamentele laser similare.

Echipamentele Epson EcoTank din seria M au functionalitati precum alimentator automat de documente, imprimare fata-verso, Ethernet, USB si conectivitate Wi-Fi, viteze de imprimare de pana la 20ppm si randament de pana la 11.000 de pagini cu o singura realimentare cu cerneala.

Retail jobs

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri