Abonamentul Mobil Nelimitat de la Telekom Romania, care permite clientilor sa se aboneze in doar cinci minute, complet digital, poate fi achizitionat din magazinele operatorului dar si din orice magazin Mega Image sau Shop & Go, in urma unui parteneriat inedit dintre cele doua companii.

Astfel, clientii care achizitioneaza Mobil Nelimitat au acces la servicii imediat dupa introducerea cartelei in telefon si apelarea numarului 1234. Oricand dupa activarea serviciilor valabile initial pentru 30 de zile, pot alege sa isi inregistreze numarul pe telekom.ro/vreaunelimitat, parcurgand cativa pasi simpli pentru a beneficia lunar, fara perioada minima contractuala, de acces la Internet 4G NELIMITAT, minute si SMS-uri nelimitate, plus 100 de minute internationale fix/mobil, totul la 6 euro/luna – circa 29 de lei.

In magazinele Mega Image clientii vor gasi standuri cu noul produs ca exemplu si ca sursa de informatie, acesta putand fi achizitionat de la casierie, la pretul stabilit de distribuitor, unde li se vor inmana pliante cu detalii, inclusiv parcursul digital de inregistrare la abonament.

In prima zi, pilot, companiile au vandut peste 140 de cartele. Strategia Telekom este sa extinda conceptul si in alte magazine de retail, pe langa Mega Image.

Cum ti se pare parteneriatul dintre Mega Image si Telekom Romania?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri