iSTYLE, unul dintre cei mai mari retaileri specializați Apple din România, a deschis cel de-al unsprezecelea magazin al rețelei în cadrul centrului comercial Iulius Mall din Cluj, consolidându-și poziția de lider local al comercializării produselor și soluțiilor Apple datorită locațiilor fizice dedicate. Prin inaugurarea celui de-al doilea magazin, iSTYLE aduce produsele din portofoliu și experiența specialiștilor săi și mai aproape de clienții din Cluj-Napoca, metropola caracterizată de una dintre cele mai dinamice economii din România și centru academic, cultural și industrial de referință.

Localizat în Atriumul principal din Iulius Mall, noul magazinul iSTYLE concentrează într-un format compact, cu un design simplu, același mix de produse Apple, accesorii premium și servicii destinate clienților, care a devenit emblema brandului.

Extinderea business-ului în Cluj, demonstrează importanța pe care iSTYLE o acordă orașului. Ne bucurăm că reușim să le oferim clujenilor încă o opțiune de a interacționa cu produsele lor preferate de înaltă tehnologie,” a declarat Valeriu Ion, General Manager iSTYLE Retail. “Iubim spiritul liber și creativ al acestui oraș, atât de apropiat valorilor Apple, și suntem convinși ca, prin deschiderea acestui al doilea magazin, vom reuși să satisfacem mai bine nu doar cantitativ, ci și calitativ, exigențele clienților noștri.”

Anul 2019 a adus cei mai buni indicatori financiari pentru iSTYLE Retail: o cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane de euro, reprezentând o creștere de aproximativ 30% față de anul precedent. Este cea mai mare cifră de afaceri înregistrată până în prezent, corelată cu o creștere a profitului net și a numărului de angajați, care a depășit în prezent 80 de persoane. Următorul obiectiv al companiei este relocarea magazinului iSTYLE Brașov într-un nou centru comercial, care își va deschide porțile în luna mai 2020.

În cadrul magazinului din Cluj-Napoca, interfața cu ecosistemul și tehnologiile Apple este asigurată de o echipă de cinci specialiști certificați, inclusiv un Apple Expert, care îi ghidează individual pe viztatori pentru a identifica cea mai bună alegere, îi ajută să realizeze configurările inițiale ale dispozitivelor, le sugerează cele mai potrivite accesorii și le oferă toată asistența necesară pentru a începe rapid utilizarea acestora.

Primii clienți au putut testa “pe viu” cele mai noi tehnologii și produse Apple, precum ultraperformantele modele de iPhone 11, 11 Pro și 11 Pro Max, noul MacBook Pro de 16-inch, cel mai puternic Mac portabil din toate timpurile, sau Apple Watch Series 5 cu conexiune celulară – smartwatch-ul care îți permite să-ți lași mai des telefonul acasă. În plus, au beneficiat de oferte speciale de preț la o selecție de produse și s-au bucurat de alte surprize și cadouri.

Pentru a facilita achiziționarea produselor, iSTYLE oferă opțiuni flexibile de finanțare pentru persoane fizice, în parteneriat cu mai multe bănci, precum și un program de trade-in, care le permite clienților schimbul rapid și avantajos al laptopului, telefonului sau tabletei actuale cu un produs Apple nou, în urma unei evaluări obiective.