Samsung Electronics Co., Ltd. a prezentat One UI Watch la Mobile World Congress (MWC). Noua interfață este concepută pentru a face experiența de pe Galaxy Watch și de pe smartphone și mai conectată. Samsung a confirmat, de asemenea, că One UI Watch va fi disponibil pentru Galaxy Watch pe noua platformă unificată construită împreună cu Google, care va aduce îmbunătățiri ale performanței, o experiență mai bună între Smart Watch-uri și smartphone-urile pe Android și acces la un număr și mai mare de aplicații.

Samsung a mai dezvăluit că viitorul său Galaxy Watch va fi primul care va avea noua platformă unificată One UI Watch, care își va face debutul la evenimentul Unpacked, mai târziu în această vară.

„Pentru a dezvălui adevăratul potențial pe care îl au accesoriile noastre, ne folosim de inovațiile noastre din industria mobilă și de parteneriatele noastre cu lideri de încredere din industrie, care au crescut alături de noi, îmbunătățind constant ecosistemul. ”, a menționat Patrick Chomet, EVP și Head of Customer Experience Office, Mobile Communications Business din cadrul Samsung Electronics.

One UI Watch împreună cu noua platformă unificată va oferi o experiență Galaxy Watch complet nouă. Ca parte a noii experiențe, după ce instalați aplicații compatibile cu smart watch-ul pe smartphone, acestea vor fi descărcate rapid pe ceas. Dacă v-ați personalizat aplicația de ceas pe telefon pentru a arăta ora din diferite orașe de pe glob, aceasta va apărea automat și pe ceas. Și dacă blocați apeluri și mesaje de pe ceas, acestea vor fi acum blocate și pe smartphone.

One UI Watch: noi caracteristici și integrări cu aplicații terțe

Platforma unificată va deschide noi caracteristici și integrări cu aplicații terțe populare disponibile pentru descărcare de pe Google Play direct pe Galaxy Watch. Așadar, indiferent dacă sunteți un fanatic al sportului și fitnessului, care dorește să profite mai mult de aplicații precum Adidas Running, GOLFBUDDY Smart Caddy, Strava și Swim.com, un adept al wellness-ului care dorește să trăiască un stil de viață mai echilibrat, cu ajutorul unor aplicații precum Calm sau Sleep Cycle, un iubitor de muzică care vrea să descopere artiști noi pe Spotify și YouTube Music sau un explorator urban gata să călătorească cu Google Maps – există ceva pentru fiecare, datorită unei game variate de parteneri.

”În colaborare cu Samsung, suntem încântați să aducem o durată mai mare de viață a bateriei, performanțe mai rapide și o gamă largă de aplicații, inclusiv multe aplicații Google, toate acestea oferind o experiență completă pe un smart watch”, a declarat Sameer Samat, Vice President of Product Management, Android and Wear, Google.

În plus, Samsung va aduce o aplicație îmbunătățită pentru crearea design-ului de face watch-uri, permițând designerilor să-și pună la lucru creativitatea. La sfârșitul acestui an, dezvoltatorii Android vor avea permisiunea să creeze noi modele care vor fi adăugate la colecția tot mai mare de face watches Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor și mai multe opțiuni de personalizare a ceasurilor lor.

Noul Galaxy Watch va fi primul dispozitiv care va include One UI Watch și noua platformă unificată, care urmează să fie anunțată la evenimentul Samsung Unpacked la sfârșitul acestei veri.

Sursa foto: Stakon / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri