Codecool lansează versiunea de Weekend a cursului Full Stack Developer cu job garantat după absolvire. Weekend Full Stack Developer a fost conceput pentru toți cei care caută o reconversie profesională în domeniul IT&C, dar care au un job full-time la care nu doresc sau nu pot renunța pe perioada studiilor de formare în coding.

Adaptat special pentru a putea fi integrat în programul de muncă și de viată al celor care decid să își schimbe actuala carieră, cursul durează 17 luni, este construit în patru module de studiu, poate fi accesat online, sâmbăta si duminica, de la 9 a.m la 6 p.m, în sistem de săptămâni alternative și conține, în plus, două ore în timpul săptămânii, pentru consultații individuale cu mentorii din cadrul școlii.

Versiunea de weekend păstrează beneficiile cursului standard Full Stack Developer, mai precis garanția contractuală a unui job după absolvire, primele două luni de probă - pe care Codecool le oferă gratuit pentru a testa dacă există o potrivire între așteptările cursanților și realitatea de la scoală, precum și opțiuni flexibile de plată a taxelor de curs, în funcție de nevoile fiecărui cursant în parte. Astfel, Codecool oferă cursanților Full Stack Developer de weekend posibilitatea achitării în avans a taxei, cu un discount de 25%.

Citește și: HR Talks: Tranziția către domeniul IT. Ce salariu de început ai ca programator și cum poți avea un loc de muncă asigurat

“Uniunea Europeană se confruntă cu un deficit de 1,8 milioane de specialiști IT în acest moment. În timp ce noile generații privesc tehnologia cu familiaritate și iau în considerare cu mai mare ușurință o carieră digitală, ne rămâne întrebarea << și ce pot face profesioniștii de azi pentru a redeveni relevanți în piață? >> Considerăm că noul curs Weekend Full Stack Developer este un răspuns, o continuare a misiunii Codecool de a oferi oricui visează la un job bine plătit și sigur în digitalizare, opțiunile de formare care i se potrivesc cel mai bine. Mai mult, oferim suportul atât de necesar în susținerea financiară pe durata învățării - fie prin alegerea momentului în care plătește cursul, fie prin acces la finanțare rapidă prin creditul StudyUP de la partenerii Codecool BCR Social Finance” afirmă Claudia Tamași, Country Manager Codecool România.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Weekend Full Stack Developer este o variantă de curs lansată de Codecool simultan în România, Polonia și Austria. Formatul se adresează unui public între 25 și 45 de ani, cu până la 20 de ani experiență în domeniul lor de activitate, hotărâți să își schimbe cariera, pregătiți să acumuleze noi informații și dornici să își securizeze, la finalul studiilor, un job care să le ofere o situație financiară mai stabilă și, de ce nu?, posibilitatea de a contribui la dezvoltarea de noi soluții digitale pentru România sau Europa.

Conform datelor Codecool, cei mai mulți cursanți înscriși în prima serie de Weekend au încercat să învețe pe cont propriu programare, dar și-au dat seama că, pentru a face performanță, este nevoie de studiu în cadru organizat. Această realitate este valabilă atât pentru tineri dar și pentru cei peste 35 de ani, care au ales cursul pentru reconversia profesională.

Vezi și: Oricine poate deveni IT-ist? Sfaturi și idei pentru cei care vor să înceapă o carieră în această industrie bănoasă

Mai mult, în urma discuțiilor dinaintea admiterii, Codecool a remarcat că studenții primei serii sunt orientați către rezultate, au spirit antreprenorial, dar și experiență de muncă sau antreprenoriat inclusiv în afara țării. Tocmai de aceea, mulți dintre ei sunt conectați la trenduri și știu că viitorul este unul digital.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri