Ai o firma mica, dar care care incepe sa ridice probleme ca una care nu mai este asa de mica. Plecarile oamenilor in teritoriu sunt tot mai dese, si, cum e si firesc, cerintele clientilor sunt tot mai mari odata cu extinderea ta. Si iata cum incepi sa te lovesti de tot felul de probleme: Alex T de la marketing are nevoie sa fie in permaneta conectat la emailul firmei, Ana M cere mereu documentele din arhiva, ca sa nu mai zicem ca nimanui nu ii place sa faca 700 km pana la clientul cel mai important.
Dar acum exista o solutie. Virtual Desk de la GECAD NET propune un pachet ce include produsele premium de comunicare si mediu colaborativ ale Microsoft. Prin Virtual Desk, firmele pot beneficia de email, stocarea datelor, management de blackberry, mesagerie instantanee si indicator de prezenta, grupuri de utilizatori, cautare in lista de contact, transfer de fisiere si multe altele. Toate aceste servicii sunt puse la dispozitia utilizatorilor prin simpla configurare a unui cont cu abonament lunar.

Folosind solutiile promovate de Virtual Desk de la GECAD NET se elimina costul achizitiei si detinerii de servere, costul administrarii serverelor si dispar bataile de cap cu update-uri, patch-uri, proceduri de backup sau mentenanta. Toti angajatii companiei beneficiaza de mobilitate completa – putand accesa prin Internet, de oriunde, serviciile si aplicatiile de business. In plus, utilizatorii pot beneficia de cele mai noi versiuni de software fara costuri aditionale iar numarul de utilizatori se poate extinde fara alte upgrade-uri de hardware.

Virtual Desk de la GECAD NET poate fi accesat la www.virtualdesk.ro