O femeie din Seattle, SUA a consumat produse doar de la Starbucks zi de zi in anul ce tocmai a trecut. "Ambitia" ei a fost o promisiune pe care si-a facut-o la Revelionul trecut. Asa ca femeia s-a tinut de cuvant 365 de zile, scrie Time.

Femeia are 40 de ani si se numeste legal Beautiful Existence (n.r. Viata frumoasa). Ea a cheltuit intre 500 si 600 de dolari in fiecare luna pe produse de patiserie, sandvisuri, cafea si alte produse din lantul de cafenele. Beautiful Existence a publicat zi de zi fiecare meniu de la Starbucks pe blogul ei personal si pe Instagram. Ulterior, ea si-a facut si o pagina de Facebook dedicata acestui demers.

Femeia are doi copii, dar a subliniat ca ei nu au fost supusi la aceasta dieta. Totusi, Beautiful Existence a explicat si de ce a ales sa se hraneasca astfel. "De ce fac asta? Sau de ce voi accepta orice provocare in viitor? Pentru ca iubesc sa fiu om si imi place privilegiul de a pune intrebarea «De ce?» in primul rand", a scris pe blogul ei.

Ea a spus ca in ultima luna a fost foarte greu, pentru ca "colegii au adus pizza la birou saptamana trecuta, iar eu muream de pofta". Beautiful Existence spune ca acum poate manca din nou orice vrea, mai ales ca meniul cu pui si humus este favoritul ei. Femeia a sustinut ca nu a fost platita de lantul de cafele Starbucks pentru aceasta provocare. Chiar si asa, Beautiful Existence si-a aratat existenta pe un an intreg in imagini cu meniurile Starbucks intr-un clip postat pe Vimeo.

Sursa foto: for1yearofmylife.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri