Un roman, la bordul avionului disparut in Africa [UPDATE]

Un cetatean roman figureaza pe lista pasagerilor de la bordul zborului AH 5017 operat de compania Air Algerie, care a disparut joi in spatiul aerian al statului Mali, sustin surse citate de Reuters.

[UPDATE] MAE informeaza ca la bordul avionului Air Algerie disparut, joi, in spatiul aerian al statului Mali s-ar afla si un cetatean roman, potrivit informatiilor preliminare furnizate de Ministerul algerian de Externe.

"Din informatiile preliminare obtinute de la Ministerul algerian de Externe rezulta ca la bordul avionului algerian apartinand companiei aeriene Air Algérie s-ar afla un cetatean roman", precizeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Avionul de tip McDonnell Douglas (MD-83), apartinand Air Algerie/SwiftAir, decolase de la Ouagadougou (Burkina Faso) si se indrepta spre Alger (Algeria).

Avionul a disparut la circa 50 de minute de la decolare, fiind cautat in Mali si Niger. La bordul avionului se aflau 110 pasageri si 6 membri ai echipajului, noteaza Mediafax.

Citeste si:
Vară de foc pe piața muncii: La ce companii a fost cea mai mare...
Companiile și domeniile la...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Compania Air Algerie a comunicat ca la bord se aflau 50 de cetateni francezi, 24 din Burkina Faso, un roman, opt libanezi, patru algerieni, doi luxemburghezi, un belgian, un camerunez si un ucrainean.

Sursa foto: Avion Air Algerie/ Shutterstock.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri