Astfel, lista pasagerilor include 51 de cetateni francezi, 27 din Burkina Faso, opt libanezi, sase algerieni, cinci canadieni, patru germani, doi luxemburghezi, un elvetian, un belgian, un egiptean, un ucrainean, un nigerian, un camerunez si un malian, potrivit ministrului transportului din Burkina Faso, Jean Bertin Ouedraogo, citat de The Telegraph.

Cu toate acestea, exista rapoarte care sustin ca in jur de 20 de pasageri erau libanezi. Cei sase membri ai echipajului erau spanioli. Ministerul Algerian de Externe a confirmat si prezenta unui roman la bordul aeronavei disparute.

Un Algerian oficial a declarat, sub protectia anonimatului, ca poate confirma prabusirea avionului, fara a da insa detalii cu privire la cauza accidentului. La ultimul contact cu serviciile de nagivatie, avionul se afla la 285 de kilometri nord-est de orasul malian Gao si se presupune ca prabusirea ar fi avut loc langa Kidal.

Citeste si:

Cu toate ca nu a fost inca stabilita cauza disparitie avionului, Administratia Federala a Aviatiei din Statele Unite a avertizat operatorii aerieni cu privire la survolarea statului Mali, din cauza activitatii insurgentilor.

Ultimul accident inregistrat de compania Air Algerie a avut loc in 2003, cand un avion s-a prabusit la scurt timp dup ace a decolat din orasul African Tamanrasset, iar in urma accidentului au murit 102 persoane.

Sursa foto: Mediafax Foto