Coca-Cola este acuzata ca ar fi interzis vanzarea cafelei in Satul Olimpic de la Rio de Janeiro

Din ce in ce mai multe persoane reactioneaza la plangerile facute in legatura cu lipsa cafelei de la Satul Olimpic din Rio de Janeiro. Internautii au lansat acuzatii la adresa companiei si au decis sa boicoteze brandul.

Compania renumita pentru producerea bauturii racoritoare a declarat ca acuzatiile sunt neadevarate. Aceasta poveste a inceput dupa ce un membru al echipei Egiptului s-a plans ca nu exista cafea in zona in care este cazat si nici in imprejurimi. In momentul in care acesta a intrebat de ce nu poate gasi cafea, i s-a raspuns ca organizatorii s-au rezumat doar la produsele oferite de Coca-Cola, conform Businessinsider.

Imediat dupa ce aceasta poveste a ajuns sa fie raspandita pe internet, din ce in ce mai multi internauti au inceput sa critice compania producatoare de bauturi carbogazoase.

Purtatorul de cuvant al companiei Coca-Cola a sustinut ca povestea nu este adevarata si ca se poate achizitiona cafea din Satul Olimpic, de la automatele de cafea puse la dispozitie de organizatori.

Citeste si:
Peste 500 de branduri boicotează Facebook, inclusiv Unilever și...
Peste 500 de branduri...
Sursa foto: phloxii /Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Rusia raportează 6.611 noi infecţii cu Coronavirus
Setari Cookie-uri