O femeie din statul american Michigan, SUA, a dat lovitura anul acesta, dupa ce Bill Gates, al doilea cel mai bogat om din lume, a fost ales in mod aleatoriu sa fie Secret Santa (“Mos Craciun secret”) pentru aceasta. Cadoul miliardarului? O cutie de 36 kg plina cu daruri care nici nu a incaput in masina, precum si o donatie in numele mamei acesteia.

Cu ocazia sarbatorilor de Craciun, Shelby, in varsta de 33 de ani, a participat pentru a 95-a oara la RedditGifts – un eveniment organizat de Reddit – forumul ce se afla constant in top 10 cele mai vizitate website-uri din SUA.

De aceasta data, “Mosul” lui Shelby a fost Bill Gates, fondatorul Microsoft ce are o avere estimata la 106 mld. dolari.

“Mereu m-am gandit ca ar fi super sa il ai pe Bill Gates ca Secret Santa intr-o zi, dar nu am crezut ca asta mi s-ar putea intampla mie”, a povestit Shelby, citata de MarketWatch.

Bill Gates i-a trimis acesteia o cutie de 36 kg cu dulciuri, carti, jucarii si alte obiecte de colectie pe care fanii seriilor Harry Potter si Star Wars (asa cum Shelby se declara) le-ar aprecia.

“Bill chiar s-a interesat de lucrurile care imi plac”, spune Shelby.

Printre cadourile oferite de miliardar se afla si o patura realizata manual, in care este reprezentata o scena din celebrul joc video “Legend of Zelda”, dar si o jacheta purtata de unul dintre actorii care au jucat in serialul “Twin Peaks”, in anii 1990-1991.

Un alt cadou este o replica a unui manuscript scris de Scott Fitzgerald, autorul romanului “The Great Gasby” (“Marele Gatsby”).

Cel mai important cadou ramane insa o donatie, a carei suma nu a fost facuta publica, ce a fost facuta de Bill gates catre American Heart Association (n.red. ONG care finanteaza cercetari cardiovasculare) in numele mamei lui Shelby, care a decedat in luna martie, cu 10 zile inainte de nunta acesteia.

Sursa foto: Captura Youtube / Szor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri