Un bărbat din Anglia, în vârstă de 101 ani, a revenit acasă după ce a fost tratat în spital pentru infecţia cu noul coronavirus, relatează vineri Press Association. Keith Watson a fost internat luna trecută la Alexandra Hospital din oraşul Redditch pentru o operaţie şi a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

El a fost externat miercuri, iar un mesaj publicat de Worcestershire Acute Hospitals NHS Trust, pentru a sărbători vindecarea bărbatului, a fost distribuit de mii de ori pe Facebook, potrivit Agerpres.

"El este Keith, are 101 de ani. Astăzi a plecat acasă după ce a învins coronavirusul. Felicitări tuturor de la Secţia 12 de la Alexandra Hospital care au avut grijă de Keith atât de bine în ultimele două săptămâni!", se arată în mesaj.

Nora lui Watson, Jo Watson, a declarat pentru BBC că nu ştia despre reacţia de pe reţelele de socializare până când un membru al familiei a dat peste mesaj.

"El a ajuns la spital după ce a căzut în centrul de îngrijire în care stă şi a avut nevoie de intervenţie chirurgicală, iar aceasta era o povară suficient de mare la 101 (ani), dar a trecut prin asta. Pe lângă operaţie, când am aflat că a fost testat pozitiv ne-am gândit la ce e mai rău... dar el este uimitor pentru vârsta lui", a spus nora centenarului britanic.

Sursa foto: Worcestershire Acute Hospitals NHS Trust / Facebook

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Cehia redeschide granițele pentru deplasări, din 15 iunie
Setari Cookie-uri