Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) va discuta, în şedinţa din 31 octombrie, un proiect de hotărâre privind realizarea unui parc pe Bulevardul Doina Cornea, la solicitarea Primăriei Sectorului 6, relatează Agerpres.

"Se solicită Guvernului României emiterea unei hotărâri pentru transmiterea imobilului în suprafaţă de 11.382 mp (...) situat în Bulevardul Doina Cornea (fost Bulevard Vasile Milea) nr. 5G, Sector 6, din domeniul public al statului şi din administrarea Serviciului Român de Informaţii în domeniul public al municipiului Bucureşti în vederea realizării unui parc", prevede proiectul de hotărâre.

Consiliul Local al Sectorului 6 a solicitat CGMB, în luna iunie, să adopte o hotărâre prin care să solicite Guvernului emiterea unei hotărâri pentru trecerea acestui teren din domeniul public al statului în cel public al municipalităţii şi în administrarea sa, în vederea realizării parcului.

Potrivit proiectului de hotărâre, investiţiile în spaţii verzi sunt unele din cele mai eficiente metode de a creşte calitatea vieţii într-un oraş.

Primăria Sectorului 6 propune realizarea acestui parc ca urmare a numeroaselor solicitări făcute de locuitorii din Grozăveşti, care sunt lipsiţi de zone de relaxare şi recreere, explică iniţiatorii proiectului.

Sursa foto: Primăria Sectorului 6

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri