Avocatii de la Tuca Zbarcea & Asociatii i-au consiliat pe Dragos Grigoriu si Radu Ionescu in vanzarea agentiei de digital Kinetco International catre reteaua globala de media Aegis Media, tranzactie care ar putea sa se ridice la 5 milioane euro.
Vanzatorii (Dragos Grigoriu si Radu Ionescu) au fost asistati de o echipa de avocati din cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii, sub coordonarea lui Cornel Popa, partener si Dominic Morega, managing associate.

„Negocierile s-au intins pe durata mai multor luni de zile, in special datorita structurii relativ complexe pentru astfel de tranzactii. Buna colaborare pe care am avut-o cu clientii nostri, asociatii Kinecto, a fost esentiala pentru intelegerea specificului activitatii de nisa a societatii care a facut obiectul tranzactiei, dar si a indicatorilor financiari in functie de care se stabileste pretul final”, ne-a declarat Dominic Morega, managing associate al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Fondata in 2002, Kinecto este una dintre cele mai importante agentii de comunicare digitala din Romania. Kinecto, pionier in comunicarea online, imbina competentele strategice, creative si tehnologice pentru a crea solutii de comunicare eficiente, ariile de expertiza incluzand campanii online si in social media, programe CRM, dezvoltarea de siteuri si micrositeuri, email marketing sau search engine marketing. Lista de clienti a Kinecto include BCR, IKEA, Unilever sau LG.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri